Wednesday 6 January 2010

Brand new Badnji dan/veče SMS


Šta da vam kažem, ipak sam upalila mobilni. I došle SMS poruke...

Sa' ću vam ih prekucam, da pročitate.

1. Domaćine, zdravo bio, Badnjakom se okitio. Dok pucketa Sveto drvo, želimo vam zdravlje prvo i da sreća u dom blista, uz blagoslov Boga Hrista.


2. Ljubav, zdravlje, radost i sreću... stavljam sve u jednu vreću... šaljem hitno, jer je vrlo bitno... sve želje tvoje i najlepši san, neka ti donese Badnji dan!!!


3. Lepog li danas jutra, a još lepšeg biće sutra. Sveto drvo kuću krasi, nek' se vidi Srbin da si. Okićena srpska kuća, rakija se pije vruća, post se posti, vera čvrsta, a krsti se sa tri prsta. Daruje nam pravoslavlje, ljubav, radost, sreću, zdravlje. Svako dobro, miran san, nek' donese Badnji dan!!!

Kako ja čitam poruke, tako meni nadolazi silna inspiracija, pa sam rešila da podelim sa vama ovu divotu i lepotu.

Zato, samo danas i samo sada, iskoristite jedinstvenu priliku i pošaljite svojim milima i dragima nešto originalno. ;-)

Bonus gratis SMS-ovi - ima za svačiji ukus i miris - širi dalje!!! :-)))))))))))))))

1. Srbinom se možeš zvati, al' pre toga sekire se lati. Cela šuma tebe čeka, da medom zaliješ hrast od veka. Drenom da zakitiš granče suvo, da vazda na zdravlje misliš prvo. Rakijom da spereš muke, uz 'armonike vesele zvuke.

2. Svanuo je Badnji dan, ispuni se srpski san. Za džabe Srbin u red ne staje, osim kada država mu nešto daje. Za istrošeni srpski džep, Dinkićev amanet je lep. Brate, zadeni, 'iljadarku iza uva, da promaja te ne produva.

3. Badnje veče vam curi, nemoj snajka da se duri. Danas Srbin posti, sutra dolaze mu gosti. Sada Srbin svinju šuri, snajka zlatnik u pogaču će da turi. Da komšiji krava rikne, kad dođe Srbina da vikne.

0 komentar/a:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...