Monday 15 December 2008

Ko to tamo s mukom piše, a ne piša?

Jaooooooooj, a meni se uopšte ne piskara, ali, nezgodna stvar kad sebi nešto obećaš, pa se po svaku cenu trudiš da ostaneš dosledna. :-))))))))

Danas sam odobrila jedan friend request i uputila drugi. Ovaj što sam ga odobrila je od jednog postarijeg mužjaka iz Francije čiji je life story neverovatan, a ovaj moj je jednoj ženi iz Beograda. Imamo i mutual friend-a, a to je đuvegija, hahahahahaha...

BTW, đuvegija je u down-u i off-u, i to već danima. A, ja, fina, slatka, pitoma, tek pomalo krvožedna, dižem mu moral i duh, ali pederčina niš' ne primećuje. I'm fucking satellite, ah, ah, but he isn't my sunshine... ;-) And I don't have any!!! Fuck'em all!!

Biće zanimljivo i izazovno podneti ovaj period oko Nove i mog rođendana, jer po definiciji, to mi je loš period, u svakom smislu. Nekako, kako godine lete ko blesave, i nisam baš oduševljena svojim rođendanima. Nije da se sad nešto preispitijem, taman posla, to bi bilo previše surovo i kontraproduktivno, ali kao da mi padne neka senka i zadrži se neko vreme u meni, i onda ode. Otkud znam, valjda se privali kod nekog drugog domaćina. :-)) Imam jedan trip, za koji bi, na žalost, sada, u ovoj nikakvoj finansijskoj situaciji bilo glupo trošiti novce, a to je da rođendan provedem u kockarnici. Čak sam i našla neki paket za Grand Casino, gde imaš foru za dva, i za dva i po soma. U obe varijante, osim papice i jednog pića, dobiješ vaučer od soma dinara za kockarnicu, i onda možeš tamo lepo da se igraš. Moj izbor, bar mi sada tako izgleda, bi bio Black Jack. Mnogo ga gotivim.


Mašta je čudo u životu, odvede na daleke destinacije, gde možda nikada ne bi ni stigla. Kao što reče Metallica: "Just open your mind for a different view!"

0 komentar/a:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...