Wednesday 10 December 2008

...

I zagazismo u novi dan... a, meni je malo gore zdravstveno nego što mi je bilo. Imam užasnu glavobolju i dalje, dakle već preko 30 sati me neprestano boli glava i imam temperaturu skoro 38 stepeni. Nervozna sam ko pas, još mi neka odvratna zunzara leti oko glave i zuji mi na uvce, peva mi uspavanku.

Ovi moji drugari opet nisu imali muda da izađu danas na ispit, i da probaju da ga polože, to se samo tako odlaže iz roka u rok, s obrazložanjem da od sutra počinju. Jedino je problem
što to sutra nikada neće doći. Šta ja da kažem, pre 6 meseci sam položila poslednji ispit, imala pauzu zbog zdravstvenih tegoba i emotivnih lomova oko 2 meseca, pa onda radila rad skoro puna 2 meseca, i sada ima skoro mesec i po dana kako me jebu za ispravke, finale i zakazivanje odbrane, a oni svi misle da će samo da pucnu prstićima i da će časkom da završe diplomski. To ćemo tek da vidimo. Za sad, ja sam već ušla u 4 mesec, od početka rada na diplomskom.

I još
nešto, đuvegija mi je poslao poruku: "S*******u, imam predlog za tebe: što ti ponekad ne svratiš kod mene na posao (posle 16 h) i malo skidaš te tvoje knjige sa net-a? Daleko je brži od dial-up-a i od ADSL-a, a i uštedela bi za tel i pretplatu za net. Sad si malo bolećna, pa bi mogli to kad ozdlavić - smajlić -ciaos"

Ova poruka mi je izgledala potpuno nelogično, jer ja tako
nešto nisam ni tražila, a i ako već hoće da ispadne neki dasa, ovo baš i nije neka fora. Šta on uopšte hoće? Nudi mi gotovo rešenje, koje nisam ni tražila, niti mi treba. Koji je njemu kurac uopšte? Kao baš je fin? Nešto mi tu smrdi? Osim činjenice da i dalje mislim da je potpuno lud?

Došlo mi je da šinem neku bezobraznu poruku, ali sam bila kulturna i odgovorila mu na to: "L**i, dobar ti je predlog, ali imam ADSL i okreni-obrni, ako uopšte i hoću da ga koristim, pretplatu plaćam unapred. Nije on toliko spor uopšte, kad skidaš, već u smeru kad kačiš na Net. Ako bi pak bilo
nešto "krupnije" to bi imalo smisla. Meni je, međutim, daleko veći problem čitanja tih knjiga na kompu, jer mi je to prenaporno i zamaraju mi se okice. Ali, to je već neka druga prča. Da ne elaboriram sad na tu temu, ionako mi glavica puca od bolova. Kako je tebi protekao današnji dan i kako ti protiče?"

Da li treba da napominjem da nije odgovorio na ovo moje poslednje pitanje i totalno to izignorisao. Meni je to prostački. Šta mi onda koji moj i šalješ poruke. Em je asinhrona komunikacija, em, ni kao takva ne funkcioniše. A, ako hoće da ispadne Jack
što onda ne ponudi free print na poslu. Ionako se oni finansiraju iz budžeta, a budžet pune poreski obveznici, tj. između ostalog i ja. Ma, nebitno, to je ionako samo da skrene pažnju na sebe i da ga se setim. Al' ide mi onako malo na krasni, moram da priznam.

Odoh u krevet, užasno sam malaksala i peku me oči...

0 komentar/a:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...