Wednesday 22 December 2010

Small Penis


Small Penis from Espen Hobbesland on Vimeo.


Lean back, turn up the volume and enjoy our graduation film, "Small Penis". Be sure to watch all the way to the end as we have a great set of bloopers. :)

It's the story of Daniel, a man who all of his life has felt insecure because of his penis size. This changes when he joins a support group a little bit out of the ordinary.

The budget was about 4-500 dollars. Filmed in 5 days in Bergen, Norway. Shot on Sony XDcam, 1920x1080, 25p. Edited in Final Cut.

In case you are wondering, the language they are speaking is Norwegian.

P. S. Zar ovo nije divno? Šta mislite, zašto političari penetriraju narod u zdrav mozak? :)) Molim eventualne članove političkih partija da podele ovu radost sa partijskim drugovima. :)) Uzgred, dobro je ući u Novu godinu sa novim saznanjima. :D

20 comments:

  1. Океј, осим што сам сазнао да не треба да бринем због величине јер ће ме и они са малим и они са великим прихватити као пријатеља, никако не могу да повежем овај филм са твојим питањем о политичарима... Изгледа да нисам дорастао овом задатку :/

    ReplyDelete
  2. Ama, nije pitanje to, nego da li ti sebe prihvataš? (postavka u kojoj si ti je hipotetička) :) Mislim, džaba te krdovske prihvaćenosti, jer kad baja zna da mu je mali, onda on ima veeeeliiiikeeee apetite, da pokaže svima - koliki mu je, a za to je najbolje da se baviš politikom, ali i kriminalom, i tako to. Oni svi ionako samo premeravaju kome je duži. :))

    ReplyDelete
  3. Још увек нисам сигуран да сам себе потпуно прихватио... Хипотетички :)

    Оћеш рећи - сви којима је мали такмиче се у томе чији је већи? Занимљива поставка...

    ReplyDelete
  4. Ti najbolje znaš - hipotetički. .) Ako ogolimo postavku - da. A opet, i kada posmatraš nafilovano u oblande, opet se svodi na isto. "Takmičenje" može da bude svašta i nema veze sa sportom. :)

    ReplyDelete
  5. Па да, то је онај закон да су ситнији обично пргави и да воле да се доказују у свим могућим ситуацијама, чак и када је то потпуно сувишно... Мислим да си ми дала довољно хинтова да сад могу да схватим шта си хтела да кажеш :)

    ReplyDelete
  6. Haha.. Jako zanimljiv film. Ako izuzmemo mentalno retardiranu obojenost pesmice koja se provlači, mogli bismo čak da kažemo da ima pouku.:)

    ReplyDelete
  7. Joj, jest' im ruzan jezik, nije ni cudo sto imaju male cune. Ili je to kazna bozija sto imaju visok zivotni standard, pa moraju negdje zakinuti biti. Kod nas je obratno, pa se ipak nekako zivi...:)

    ReplyDelete
  8. @emotivna, jeste, dobro su autori filma iskoristili sve te momente, grupa za podršku, kretenska pesmica kao lajtmotiv, a o pouci da i ne govorimo. :)

    @sretno dijete, je l' vidiš ti kako ide ta nesrazmera. I ko onda da poželi (od muških) visok životni standard, kada mora da ispašta zbog malog?! :))

    ReplyDelete
  9. Pardon me, prvo da pohvalim video koji je fenomenalan, a onda da se ubacim sa nekim proseraterijama. SVI muškarci imaju potrebu da se takmiče. Nije bitno da li je kurac u pitanju, auto, žena... Što se tiče žena, kapiram da je to za njih/nas veliki bedak, ali šta sad, ionako će naći drugog sa većim :P Šalim se malo, ovaj, da, Kinezi imaju najmanji, ali savršeno paše u kineske pičke. Tako sam čula, tako da... Što se tiče političara, imali oni mali ili veliki, jebu nas u zdrav mozak :))

    P.S. Umreh na djetetov komentar ahahahaah

    ReplyDelete
  10. Џу, не мешај Кинезе са Јапанцима :Р

    ReplyDelete
  11. Dobor de, Tomcee, nisam guglala, znam da su Azijati, ali pašu u te Žaponske :D

    ReplyDelete
  12. Нисам ни ја гуглао, само се крећем у таквим круговима... А можда је то и предрасуда, ко зна. Наука каже (е то сам гуглао) да сваки може да паше свуда, једино је питање како која воли :)

    ReplyDelete
  13. @JQ, ne znam čiji je najmanji rasno i nacionalno posmatrano, osim iz ličnog iskustva, ali imena i prezimena ne bi igrala u ovom trenutku neki značaj. :D Od političara probala nisam, ali cenim da zbog potrebe za konstantnim moždanim penetracijama imaju mali, ili su pak impotentni. :)

    @ToMCaa, nauci hvala. Još kada pogledaš koja je "dubina" prosečne vagine, "obdarenima" to ne ide u prilog. :)

    ReplyDelete
  14. Fantastično. :))) Kraj filma, tj. kako su ga snimali je najbolji deo. Toliko mu je mali, da baš nema veze, nego padaju u nesvest od smeha. :))) Naravno da oni nisu svoj penis, ali jebi ga kad je mnogo mali, mora da se smejemo, ako ništa drugo, ono bar od muke. :))))

    ReplyDelete
  15. Kod mene je mali, al' je zato tanak...:)

    ReplyDelete
  16. @Char, i mene je kraj oduševio, kada vrište od smeha. Mogu da zamislim koliko puta su ponavljali tu scenu. :)) Nema veze, dobro je dok se smejemo, pa makar i kao ludi na brašno. :D

    @sretno dijete, baš kao da si svrdlo opisao. :))

    ReplyDelete
  17. Sta cu setro draga, utjecaj Alan Forda.:)
    Inace, kako me je sastavila ova prehlada, meni ni Leeuevenhoek pomoci ne moze.(valjda se tako zove?)
    Btw, da imam vecu cunu pisao bih svakih deset minuta. Kad vec o simbolima pricamo...:)

    ReplyDelete
  18. E, jesi, @brate blesav skroz. :) Nisi valjda otišao na posao? :-( Ako jesi, onda samo da ti poželim da što brže protekne radno vreme, pa da se izlečiš, da ne uđeš "hramljući" u Novu godinu. :) Nego, kad si već spomenuo simbole, asocijacija mi beše da bi "Mr Big" mogao da bude kao treća ruka, pa bi i brzina tvojih nadirućih misli time došla do potpunog izražaja. :)

    ReplyDelete
  19. Hehe, ovo se zove sinteza tema i ideja! Nego, kad pridjoše svi da ga zargle dok mu gaće bile spuštene, pomislio sam da će da mu se digne, pa da otkrije da njegov problem celog života nije bila veličina, nego latentna homoseksualnost, tj da je gejča, a da nije ni znao!
    I to bi imalo veze sa politkom: svi smo mi latentni mazohisti koji biramo, pa trpimo, pa ponovo u krug!!!

    ReplyDelete
  20. @Marjan Milanov
    Hehehe, otkud znaš da mu se nije digao, ccccc? To nismo videli, to je samo prepušteno našoj kvarnoj mašti. :)) Ma, kad si se već uhvatio politike, svi smo mi perverzni, kad nas buje u zdrav mozak. :D

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...