Wednesday 1 December 2010

Poziv na saradnju

Dobar dan!

Danas se obraćam svima onima koji su prijavljeni kao čitaoci na mom blogu, da ne kažem da su moji sledbenici (kako to engleski jezik interpretira), a postove koje objavljujem - ne čitaju. Dakle, poruka za sve prijavljene koji ne čitaju - uklonite se sa liste čitalaca. Ne žudim za mnoštvom. Cifre mi ništa ne znače. Još manje lažna kurtoazija. Hvala na razumevanju!


P. S. BTW, testirajte se na mogućnost prisustva virusa HIV-a u vašim organizmima, da utvrdite da li isti jeste ili nije razlog vašeg oslabljenog imuniteta.

24 comments:

  1. hehe, neki ti se nikad neće javiti, a ni skinuti se sa liste, zato što su zaboravili i na svoj blog :))

    ReplyDelete
  2. Jes' da se meni nisi obratila :), no osećam potrebu da pitam - šta te nagnalo da se sad odlučiš na ovaj korak? Winter cleaning?

    P.S. Meni to "followers" zvuči sektaški, nije mi uopšte jasna formulacija... a, ne bih ni da se nađem u posedu pravih followers-a!

    ReplyDelete
  3. @Moj tzv. živote, jako dobra poenta. :)

    @Mara Q, ne postoji nikakav "okidač" i to što je to baš danas je čist splet okolnosti. Ono što sam primetila u poslednje vreme je da ja zaista želim da se ljudi koji ne čitaju odjave. I ja sam to isto učinila nedavno na dosta mesta. Tupila sam i o tim "followersima", i meni to zvuči krajnje iritabilno. Mogli je da bude i friends i readers i šta god.

    ReplyDelete
  4. @Procedura, listu ću da skinem u sledećoj inkarnaciji.

    ReplyDelete
  5. Ako odbiju da se skinu s liste pusti im onu drugu od Floyd-a ( One of these days i am going to cut you into litlle pieces...)
    Mislim, možda satara pomogne :)
    Od socijalnog kapitala i onako samo Gugl ima vajde. Inače Google Friend connect je servis koji nikada nije profunkcionisao. To je samo artefakt u razvojnom putu ove godzila kompanije. To jednostavno ne radi i ja tu ne vidim ništa lično.

    ReplyDelete
  6. Hahaha pa oni koji ne citaju nece ni videti sta si sada napisala ... zar ne ? ;)To ti je kao u onom vicu nek se jave koji nisu tu :)))

    Ja nislim da je to narocito slucaj sa onima koji nemaju svoj blog, ili ga izuzetno retko posecuju, pa samim tim i ne prate sta je novo kod drugih. Kada bih ja morala da pratim preko nekog gugla ili sta ti ja znam, mislim da bih retko sta procitala.

    ReplyDelete
  7. Tek da ti kažem da se ja neću izbrisati s liste. :)
    Volim da pročitam nešto novo na ovom blogu, sviđa mi se. Mada ne volim mnogo da komentarišem, volim da pročitam komentare ostalih posjetilaca.

    I u pravu je Gradiva, ko ne čita neće ni da vidi ovu tvoju poruku.

    Eto, i ja sam se malo raspričao.

    I, naravno, Floyd-ovi su vječni.

    ReplyDelete
  8. A ako su opravdano odsutni, da li primaš opravdanja?
    Baš sam bacila pogled, draga Zverko, pa cifra posete ti je baš impresivna, jeste da si je bacila na dno, ali čitaju te ljudi.

    ReplyDelete
  9. Cekaj, vec je vreme za prolecno spremanje? Huh, bio sam siguran da ni zima jos uvek nije pocela...

    A mozes li i da uvedes da komentare ostavljam pod blogger nalogom, a ne google accountom? Svi nesto ovde sa sasavim nadimcima, samo ja Ime.Prezime :(
    Ili se to samo meni ne prikazuje?

    ReplyDelete
  10. I ima li saradnje? Mislim da i ako budeš skinula widget liste čitalaca da će oni i dalje da ostanu tvoji čitaoci.

    ReplyDelete
  11. Tako je meni provajder poslao na mail obaveštenje da su mi promenjene šifre za pristup mail-u. Nije baš praktično, ali ako će ti biti lakše - rekla si nam!

    ReplyDelete
  12. A da se upisem ja koja redovno citam i uzivam a nema me na spisku?Pozdrav!

    ReplyDelete
  13. @Gradiva, da baš tako, time je moja naivnost očigledna, zar ne? Da, ja se tog vica sećam iz srednje škole. Neki profani su bukvalo to i pitali, ccccccc.

    Što se tiče drugog dela tvog komentara, ne znam, ja dosta različitih lokacija koje nisu blogovi pratim preko Google Readera, a tu su i blogovi, tako da za mene to ne predstavlja problem. Odnosno, ne bi predstavljalo problem ni da nemam svoj blog.

    ReplyDelete
  14. @Mirko, pa naravno, znam da čitaš, tako da ti u stvari nisi ni pozvan na ovu akciju. :)

    ReplyDelete
  15. @Amarilis, nisam ja učiteljica. ;) To što ti vidiš na dnu ove strane to je counter (u suštini) broja otvorenih stranica koji zapravo ne govori mnogo.

    ReplyDelete
  16. @Bojša, ovo mu dođe kao prednovogodišnje pospremanje. ;)

    Što se tiče tvog pitanja, to setovanje nije do mene. Tebi u Blogger profilu piše da si Nebojša Krivokuća. To vuče iz rubrike User Profile, iz sekcije Identity, gde si ukucao svoje ime i prezime u Display Name. Ako tu otkucaš prešlicavanje, onda će da ti se prikazuje kao nick name. Mislim da je tako. :)

    ReplyDelete
  17. @Ivana, za sada nema nikakvih promena po tom pitanju. U drugom delu, mislim da si u pravu.

    @Čika Miko, možda nije praktično, a očigledno nije ni bitno, jer oni koji ne čitaju - ne čitaju i neće se ni ukloniti sa liste.

    @Mirjana, pozdrav i hvala na čitanju i odazivanju. :)

    ReplyDelete
  18. @promena, sorry, previše komentara, ispustila sam da ti repliciram. Pretpostavljam da i mene najbolje možeš da zamisliš sa satarom u ruci ili bar dobro naoštrenom sekirom. ;)

    Od tog socijalnog kapitala verovatno osim Google-a postoje i treća lica koja imaju koristi. To sa Google Friend Connect mi je skroz bezveze, jer podrazumeva nekakva dupla logovanja i sl., tako da se nisam upuštala u to.

    ReplyDelete
  19. HVALA TI! :)
    Skriven iza laznih imena...

    ReplyDelete
  20. Molim lepo, @Bojša. Šteta što se iza lažnih imena ne krije hiperlink ka YT-u. ;)

    ReplyDelete
  21. E jebi ga...mislim da ti je ova akcija potpuno propala. :))) Ako će ti malo biti lakše evo ja ću da se skinem sa liste, ali ne možeš me sprečiti da čitam. ;)

    ReplyDelete
  22. @Char, šta da se radi, nije ni prva ni poslednja koja je propala. :)) Na tebi je da se odlučiš, ja ne mogu da te sprečim ni u jednoj od navedenih radnji. ;)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...