Sunday 14 February 2010

FEST 2010



Već sam vam poželela srećan praznik današnji na kraju ovog posta, pa da to ne radim ponovo. :-)

Ove godine se nekako u poslednjem trenutku odlučujem šta ću da pogledam od filmova na FEST-u. Ja bih da pogledam puuuunnnoooo toga, ali na kraju shvatim da mi to ne klapa i da me prezasićuje. Zato ću da suzim izbor na 6-7 filmova, što nije ni malo jednostavno. Toliko ima dobrih filmova...

Izvolite pogledati program FEST-a.

Sad pravim listu filmova. Za sada sam sigurnа da ću da pogledam filmove: Morfijum, Antihrist i Pisac iz senke.

FEST počinje 19. februara i traje do 28. februara. A slogan ste pročitali na slici. Prema tome, ne propustite ovogodišnji 38-mi po redu FEST koji ujedno proslavlja 40-godišnjicu svog postojanja (2 puta tokom 90-ih godina prošlog veka nije održan)!

P. S. Ko hoće da kupuje karte u Sava Centru, obratite pažnju, svim danima osim nedelje je moguće kupiti ih od 10:30 do 18:30. Sutra je državni praznik, tako da ne vredi ići pre utorka.

2 comments:

  1. Ah taj Fest, nadam se da cu uspeti bar nesto da odgledam, ali ovog puta imam neke objektivne okolnosti, koje stavljaju znak pitanja. U principu se trudim da ne propustim ni Fest ni Sinemaniju.
    P.S. Odusevljava me tvoja informisanost i prakticni saveti,super!

    ReplyDelete
  2. Hvala! Nadam se da će moje savete neko i da iskoristi. :-) 'Ajd' sad nemoj da se vadiš, možeš da pogledaš bar 1 film (za početak). :-)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...