Friday 19 November 2010

Muškarac iz epruvete

Poštovani posetioci,

Naša uspešna porodična kompanija LabMadeMale plc već deset godina se bavi uzgajanjem po meri skrojenih primeraka muškoga roda.


Uvod

Vekovima unazad, primećeno je da naturalni muškarci imaju u mozgu prekidač koji funkcioniše tako da čim žena progovori, on se odmah offuje, prelazi u režim hibernacije, te ga je vrlo teško iz tog stanja vratiti u optimalno radno stanje.

Takođe, evidentno je da postoji ozbiljan deficit ponude jedinki skrojenih po meri zahtevnih budućih konzumentkinja muškaraca, te nam je to bila inicijalna kapisla da se upustimo u ovo još neistraženo i istovremeno izazovno područje delovanja.

Višegodišnja istraživanja pokazuju da je ženama potrebno da što više zvocaju, a da ih pri tom muškarac ushićemo i sa odobravanjem sluša, a ne da se isključuje u tim trenucima, što izaziva nepotrebni dodatni bes u njima i provalu još žešćeg kvocanja. Danas Vam predstavljamo novi proizvod u test fazi.



Rezultati istraživanja i karakteristike modela

Prototip modela pod nazivom BetaLabMale, konstruisan je tako da se uključuje na minimalni histeričan prizvuk u glasu žene, što odgovara jedinici koja je ispod praga čujnosti - odnosno čak i samo otvaranje usta žene je dovoljno jak pokretač za naš proizvod. Istestiran je i podneo je istovremeni atak od 3300 žena uzrasta od 18 do 78 godina, svih rasa, koje su učestvovale u istraživanju. Rezultati respektivno pokazuju sledeće: sve žene podjednako zvocaju bez obzira na godine, rasnu i religijsku pripadnost, te kulturološke različitosti i obrazovni nivo. Jedina uočena razlika je u intenzitetu i brzini zvocanja. Primetili smo da prototip ima izvesnih nedostataka u smislu memorijskog kapaciteta i radne memorije. Zbog toga smo podigli memorijski prostor na 1 jotabajt, što je potpuno inovativno i do sada neviđeno. Takođe, što se RAM memorije tiče, optimalan učinak se postiže sa 1 terabajtom. Tako dizajniran muškarac praktično nema ograničenja u skladištenju i nema zastoja u radu.

Matematički algoritam ovakvog muškarca je skrojen po principu IF woman shits more, THEN the outcome is better. Funkcioniše neprekidno, a isključuje se samo onda kada žena ućuti, što se u praksi pokazalo kao retka pojava.

Mi poslujemo pod sloganom: The best lab can provide, other than abused mice and rats, is ideal male according to your demands.

Verujemo da ćemo u nekome od Vas naići na budućeg poslovnog partnera koji će po prinicipu affiliate marketinga učestvovati u širenju zajedničkih poslovnih aktivnosti.

U komentarima možete iznositi svoje ideje, postavljati pitanja, uputiti sugestije, kritike, pohvale, itd.

S poštovanjem,
Razvojni tim kompanije LabMadeMale

8 comments:

  1. Poštovani,
    imam pitanje: Da li je BetaLabMale ričardžbl? Ili je potrebno da mu povećavam kapacitet RAM-a vremenom? Takođe da li RT BetaLabMale-a zavisi od visine i jačine glasa AlfaFemale-a? ;)

    ReplyDelete
  2. Poštovana Jungle Queen,

    Drago nam je da ste pokazali interesovanje za naš proizvod.

    BetaLabMale radi i na rechargeable baterije, osim što ga je moguće uključiti u struju, ali uskoro će raditi i na principu moždanih frekvencija. Za Vašu informaciju, baterije imaju mogućnost neograničenog broja punjenja. Kao što ste imali prilike da pročitate u tekstu, bez obzira da li Vaš glas dolazi iz usta Alfa, Theta ili Omega ženke, ne postoji takva korelacija između visine i jačine glasa koja bi naš proizvod u bilo kom trenutku mogla da stavi u disfunkciju.

    Za sva dalja pitanja smo Vam na raspolaganju.

    Srdačan pozdrav,
    Razvojni tim LMM

    ReplyDelete
  3. Zanima me da li ste razmišljali o potencijalu koji vaš proizvod ima ukoliko omogućite izradu identičnih kopija po postojećem uzorku. Zamislite sledeću situaciju:
    1. Žena počinje da zvoca.
    2. Muž se izvinjava i ide da zatvori vrata od garaže...
    3. Vadi iz skrovišta BetaLab-a, i menjaju odeću
    4. Šalje njega nazad da klima glavom
    5. Muž beži kroz prozor u kafanu.

    (Samo da znate da sam ideju zaštitio, oko honorara se možemo dogovoriti... Može jedan primerak gratis?)

    ReplyDelete
  4. Poštovani,

    Pročitala sam članak i smatram da ste kompanija, koja ima budućnost. Zanima me da li primate spoljne saradnike. Kao osoba, koja ima iskustva u kataloškoj prodaji svega što je bilo u ovoj Srbiji, volela bih da preporučim sebe i da me obavestite o svojim uslovima (čitaj, procentu od prodaje).

    ReplyDelete
  5. Poštovani Miodraže,

    Vi ste odmah navalili sa honorarom, dok je i sama ideja i proizvod u fazi testiranja. Ovaj model ne spada u jeftin proizvod, ali ukoliko ćemo time doprineti stabilnosti Vaše bračne zajednice, postoji mogućnost da Vam ustupimo na korišćenje jedan primerak na probni period od 30 dana. Naravno, ukoliko ste raspoloženi da Vi i Vaša supruga vodite dnevnik dešavanja za to vreme, jer su nam potrebna i supružnička iskustva. Naša namera, međutim, nije da Vas podstaknemo da se komotno opijate po kafanama, već da uvažite potrebe svoje supruge.

    S poštovanjem,
    Razvojni tim LMM

    ReplyDelete
  6. Poštovana Amarilis,

    Procenat od prodaje nije fiksan, već raste stepenasto u zavisnosti od Vaših sposobnosti i veština da prodate što više proizvoda u što kraćem vremenskom roku. Dakle, razradili smo sistem dodatnih stimulacija za dobre prodavce. Kakvu strategiju biste pri tom primenili i na koji način bi ste animirali kupce, to ostavljamo Vašoj mašti. Primera radi, krenuli bi ste sa procentom od 5% na svaki prodati primerak i dobijali biste nakon svaki 5 prodatih primerka 1 procentni poen više na početnih 5%. Imajte u vidu da konačnu cenu proizvoda nismo formirali, i dalje razmenjujemo ideje, testiramo, unapređujemo, itd. Maksimalan ostvareni procenat koji možete da ostvarite je 30%. Ima, međutim, tu i drugih uslova, broj prodatih primeraka, po kojoj dinamici i tako dalje, to je već šira priča. Ali postoji i opcija smanjenja visine procenta, ukoliko ste neaktivan prodavac. Za sada toliko.

    Da li mislite da je ovo proizvod koji bi mogao da zadovolji Vašu potrebu za zvocanjem? Ne impliciramo ništa, odnosno ne mislimo da i Vi zvocate, ali naslonjeni na istraživanja, pitanje nam se samo nametnulo.

    Srdačan pozdrav,
    Razvojni tim LMM

    ReplyDelete
  7. Поштовани,
    интересује ме коју сте технологију користили за RAM меморију и колико то утиче на цену производа, те да ли постоје пакети који имају мањи капацитет RAM-а? Морам признати да бих радо купио један примерак Вашег производа, али се бојим да немам толико новца. Да ли ћете уговорити повољне готовинске кредите за куповину Вашег производа са неком од банака? То би стварно било идеално.

    Поздрав,
    "Живи да пеца, а терају га да ради"

    ReplyDelete
  8. Poštovani ToMCee,

    Koristili smo nano tehnologiju. Naravno da utiče na cenu proizvoda. Moguće je da za Vas uradimo neki model slabijih tehničkih karakteristika kako bi smanjili cenu koštanja. Povoljni krediti bilo koje vrste kod banaka ne postoje, tako da mi ne sarađujemo sa tim lihvarskim institucijama, jer nam nije cilj da se banke bogate na Vašem krvlju zarađenom novcu. Potpisaćemo Ugovor i Vi ćete u skladu sa dogovorenom dinamikom plaćati proizvod u ratama, bez kamate. Kada isplatite vrednost od 80% proizvoda, onda ćemo Vam ga isporučiti. Ako se brinete da li ćemo u međuvremenu da propadnemo i pobegnemo sa Vašim novcem, budite bez brige, jer smo osigurani kod Lloydsa, što znači da u najgoroj varijanti Vaš novac se vraća Vama.

    Srdačan pozdrav pecarošu,
    Razvojni tim LMM

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...