Wednesday 31 March 2010

"Ubistvena" prijava za posao :-))

Pismo poslodavcu sa mail adrese bigtitsbabe@gamail.com

Ćao gospodine,

Javljam se za posao sekretarice. Pa, šta ja znam, mislim da je to lep poso. Imam srednju mašinsku školu, nikad ništa nisam radila, ali mogla bi brzo dase snađem sa računarima. Kad sma mogla sa strugom, moći ću i sa novim "drugom". ;-P Mogu da otipkam po koje slovo tu i tamo. Imam iskustva sa "vrućim" razgovorima i umem da "održim" pažnju mušterijama. Jednom sam jednog držala na vezi pola sata. ;-) Misim da je to pozitivno iskustvo. Ma volim da pričam sa ljudima. To me baš uveseljava. Pozitiva sam i gotiva sam i volim da se zezam. Vidim da ste napisali da tražiš nekog da ide i do banke, pošte i tako to. To mi se sviđa. Volim da se prošetam u radno vreme, a usput mogu i da bacim oko na izloge. Volim da trošim pare, pa će mi dobro doći da vodim blagajnu. Hehehe, tamo uvek ima nekog crnog casha, zar ne?! E, sad, poslovna korespodencija. Pa, šta ja znam? Ma, snaći ću se. Dosta ja chatujem, tako da imam iskustva i za to. A engeleski jezik sam učila u osnovnoj školi i razumem ga pomalo kad gledam filmove sa Bred Pitonom. Ako imate stalnu vezu sa internetom koristiću online prevodioce. Tako ću i da naučim jezik. Ne mora čovek baš da razume svaku reč koja piše. Primetili ste da mao greškim dok kucam. Nisam još izvervirana. Kucam s jednim prstom, ali brzo ću da naučim slepo da kucam. Evo, sać ve zmmurrim. Ej, pa ne ide mi loše. Inače, volim da izlazim, obično posle ponoći, tako da mogu pravo s žurezi da dođem na šljaku. Kancelarija je u centru grada i to mi super ogoavara. Volim i poslovno da se oblčaim. Evo, baš imam donji veš na štrafte, hehehehehe i podvezice. Mislim da ćemo dobro da se uklopimo i da ćemo da sarađujemo na obostrano "zadovoljstvo".

Kiss i vidimo se,
Marina

P. S. U prilogu ovog pisma šaljem link ka fotki, jer ste to tražili kao obavzeno u motivacionm pismu, a CV još nisam stigla da napravim. :-*


Odgovor poslodavca sa mail adrese ugladjenigospodin@gamail.com

Draga Marina,

Primljeni ste na posao. Dođite na "vatreno" krštenje u ponedeljak sledeće nedelje.

Samo vaš,
Poslodavac

7 comments:

  1. Maštovito, nema šta. :)))
    Iskrenost se poštuje. Nju bi mogli da spetljamo sa ovim...

    http://crnihumor.com/cms/?p=1122

    ReplyDelete
  2. Spopale me budalaštine, šta ćeš.:-))))) Nego, sad sam pročitala ovo što si mi poslala. Realno, 95% sam pomislila, ali nisam rekla. :-)) Pogotovo, onaj deo za multinational kompanije i zapadnjačko poslovanje, jer imam iskustva sa njima. :-))))))))

    ReplyDelete
  3. Jebi ga, iskreno, i ja bih je zaposlio iz prve :)

    ReplyDelete
  4. NIJE MI SMEŠNO! Zbog takvih ja redovno pušim!
    Šalim se, super je, tragikomično. Na jednom poslu sam čitao cv-ije koje su ljudi slali i ovo je vrlo blizu. Sećam se jednog lika koji je skinuo template za cv sa sajta NSZ, sa sve naslovom - evropski format biografije. Jadan..

    ReplyDelete
  5. Kažu HR stručnjaci da CV treba da pokaže ličnost i ono što najbolje znamo da radimo. Pa to je to, zar ne!

    ReplyDelete
  6. @Milko, ono realno, da sam i ja "uglađeni" i ja bih. A ko ne bi?! :-))

    @Kajzer, ako je već došlo do pušenja, onda je vrag odneo šalu. Imala sam prilike i ja da vidim fotku jedne ribe koja se slikala između ragastova vrata u onako poluerotskoj pozi sa sve mrežastom majicom i 'ladno to pri'eftala uz CV. :-))

    @Amarilis, doslovno rečeno - da to je tako. :-))

    ReplyDelete
  7. Ama svi bi, ovo je savršen CV ;))

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...