Saturday 27 March 2010

Slobodan (pro)tok

Da vam kažem da nije jednostavno svaki dan smišljati o čemu ćeš da pišeš. I pride da se trudiš da nekoga to imalo zanima. To je bre zamorno. Ili treba da smisliš nešto duhovito (izem ti Zverko smisao za humore (za)razne, hehehehe), ili neku od životnog i društvenog značaja temu koja će da probudi narod i da onda svi lepo kažu šta misle i tako to, i da se i dalje ništa ne menja. Ili treba da budeš kao nešto mnogo pamet(a)n/a, pa da čitaoci vide da ti mudro zboriš i da imaju kakvu korist od toga što im ti besediš, i tako... Ima dana kada sediš ispred ove virtuelne beležnice sa klepetušom oko vrata i vičeš: beeeeeeeeeeeee.

Onda pogledaš malo šta sve drugi rade po blogovima. Nemojte sada ovo neko da shvati lično, a ima takvih koji su često umeli da se osete prozvanim. Da vam razjasnim, kada hoću nešto nekome lično da priopštim, ja to i uradim (namestim nišan, naciljam i pucam), a kada ne želim, mož' da me mučite ko što su mučili Nemcovi partizane, ali ja neću reći ništa. A, a, a, a? Kad ste ovo pročitali, odma' ste shvatili da imate posla sa narodnim herojem ili herojkom (ili heroinom - al' ne za fiksanje i snifovanje; ko to još danas radi pored široke lepeze ponude sintetičkih droga - ovaj deo nije za psihički labilne i maloletne). Nebulozno pišem. Pa šta?

Ovo je moja prćija i "neka komšiji crkne krava" ako mu se ne sviđa šta pišem. Ja kravu nemam, pa moja ne može da crkne, pa me zato bole uvo što će sutra neko da se zajebe da grebe na moju štalu.

Razmišljala sam da napravim foto serijal od nekih 1000+ fotografija (nije puno, je l' da?!) moje sijamske mačke. Mislim da bi vas to ludo zanimalo. Nekada, kada sam ja bila malecka bile su neke slikovnice u kojima je glavni lik bila jedna devojčica Maja. I tako je svaka slikovnica bila u stilu: "Maja ide u kupovinu"; "Maja ide u školu", itd. E, pa to mi je ideja da tako turim moju mačku u neke različite aktivnosti i da, ono što se kaže, imam uvek na lageru "rezervnog materijala" kad mi presahne inspiracija. Mada, mogla bi sada da bude i porno Maja, jer je u međuvremenu porasla, ali ja se još uvek ne bavim eksplicitnim sadržajima za odrasle drkaždije.


Frankie Goes to Hollywood - Relax

Razlog zbog koga svoje fotografije ne mogu da objavljujem je što su sve u toplesu, pa bi to izazavalo masovne erekcije među muškim čitaocima, a pošto su Srbi (i svi koji se "osećaju" tako, a žive u matici i dijaspori) natprosečno obdareni, bojim se da bi ih "topuz" udario u glavu i usmrtio ih na mestu. A ono realno, muškaraca ionako nikada dosta, hahahahaha. A što se žena tiče, navukla bih bespotrebnu pakost i zlobu, a žene su mi potrebne kao saborci, (ili saborkinje - samo da me ne kinje), jer ja verujem u žensku snagu. :-)

Iiiiiii, gde sam ono stala? Aha. Mmmmmmmmm, mis'im..........da, potresla sam se kada sam pročitala da muškarci više vole žene sa veštačkim sisama. Kreteni! To je jedan pakostan udarac za srpske žene. Na šta to liči da na ovu besparicu tako nešto objavljuju?! Kako sada jedna žena sa prosečnim ili potprosečnim poprsjem ovo da shvati?! Znači, ona koja ima pare, ona će da stavi sifone i da privlači muškarce, a ova koja nema, šta? Da digne subvencionisani Dinkićev kredit i da "uloži" u sebe, ako je zaposlena, te time kreditno sposobna. Taman za 3.000 soma evra mož' da mune silikone, a to je i veoma mudra investicija, pogotovo ako joj je centar sveta lokacija = beogradski splavovi, gde se pecaju džiberi sa džipovi. :-)))))))) Dalje, inteligentna, a nezaposlena ženka: ostaje joj da na'vata mužjaka na inteligenciju. Uuuuuuuuuu, će se u'fajdi. A poznato je da muškarci vole inteligentne žene. Naročito, reš pečene na ražnju i prelivene pivom, radi žvakanja hrskave korice i lakšeg varenja. ;-P

Konačno, zašto sam napisala u onom mom profilu da u moja interesovanja spada i kuvanje, kada do sada nisam objavila nijedan recept. Pardon jesam jedan. U ovom linkovanom postu je samo kurčenje, nigde nema podataka, samo neki corpus delicti; kako sam ja otrebila krompire, pa očerupala brokole i sve tako redom odradila pomoćne ku'inske poslove. Ima jedan, al' neće da se javi. Čekajte, sa' ću ga nađem. Tek što sam pristavila Google Search na tom blogu, ne mogu da se snađem, a i pojma nemam o čemu sam pisala. Eve ga, nema ga nigde. Nema veze.

Zato obavezno da posetite blog naše hiperkreativne koleginice Maslinke, jer kod nje ima sjajnih kulinarskih čarolija. :-)

Nego, ima Zverka u arhivi jedan very sexy recept (moram i ja da se služim trikovima) koji nije težak za pripremu, a "radi" pos'o, kao one srpske vijagre što se pakuju u teglice, pa seljaci na teglice lepe nalepnice sa prigodnim ilustracijama i narodski duhovitim porukama, kao npr. - na nalepnici se nalazi konj koji rže i njišti, a ispod masnim (tj. boldiranim) slovima piše: "Da moj Stojko ne bude Nevoljko!" Sadržaj koji seljaci prodaju u teglicama se obično daje na supene kašike sveže privenčanim mladencima i to ih na'rane konobari/ce kad ulaze u restoran dok se razležu zvuci 'armonike; jerbo se moraš nalizati meda sas orasima, ne znaš šta te posle čeka u braku i da l' će se smeješ slatko ili kiselo. :-)) Molim vas da temeljno i razborito pristupite odgovoru na sledeće pitanje, jer će od vaših odgovora zavisiti šta ću da činim.

Da li Zverka treba u sledecem postu da objavi very sexy recept?
Da
Ne
Nemam definisan stav
Zabole me bas



  
pollcode.com free polls

P. S. Recept potiče iz edicije Ljubav na usta ulazi - pa uđi već jednom. Prijatno! :-))

9 comments:

  1. Ahahahaha! Baš si me najsmejala. Može li da se uzme subvencionisani kredit da se produži ONA stvar? Nije za mene, za jednog mog druga pitam...

    ReplyDelete
  2. Baš mi je drago. Da li si se valjao po patosu? :-)) Svejedno za koga je, a ja razumem da muško ne bi otkrivalo i da je za lične svrhe, zbog blama :-P, svakako da može. Cash kreditu ne piše namena, te je ujedno smanjena mogućnost da bankarski službenici popadaju u nesvest ukoliko bi im se takvo pitanje postavilo na šalteru. :-)) Ili, drugim rečima, granice su tamo gde su granice vaše mašte. :-)) Za sve dalje konsultacije vam stojim na raspolaganju. :-)

    ReplyDelete
  3. Kad sam se probudila (16h) posle neprospavane noću, prvo što sam pročitala bijade ovaj tvoj tekst. I uplašila sam se. Kod odeljku o mačkama, Maji i erotskim slikama, onako bunovna sam ukapirala da si želela da slikaš svoju mačku, Maju, u 1001 erotskoj pozi i da je meteš na blog.
    Hvala na razbuđivanju.
    :)

    ReplyDelete
  4. Džiadžojkice, pa tu zvuči kao gadna noćna mora. ;-)

    ReplyDelete
  5. Duhovito, nema šta. Glasala, a pošto za sada vodimo, očekujem recept. Sad razmišljam da li još nešto da dodam, ali neću, stvarno mi se sviđa post i to je to!

    ReplyDelete
  6. Thanks draga. Primetno je blago vođstvo za "DA", sada sam pogledala glasove. Pa videćemo šta će da bude do kraja glasanja. Recimo da ostavimo i nedelju, da vidimo kakvi će rezultati da budu. :-)

    ReplyDelete
  7. Šta da ti kažem Zverko..moram biti iskren i reći da ja jako volim sisu, da mi je važna i da, ako se već valja zaduživati, onda neka to bar bude u prave namjene ;)))

    ReplyDelete
  8. Pretpostavljam da si već imao prilike da pročitaš da muškarcima gledanje u ženske grudi produžava život. Ti ćeš, prema mojoj slobodnoj proceni da živiš bar 100 godina. :-)

    ReplyDelete
  9. :D

    Divno..mada sad se nameće logično pitanje: u šta gledaju one budale koje ne predju ni sedamdesetu??? :)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...