Sunday 21 March 2010

A koji si ti tip? :-)

S vremena na vreme spopadne me da radim različite testove na internetu. Ne znam zašto, jednostavno volim to. Postoji jedan test sa kojim ste se i vi možda susreli do sada. Da bih bila sigurna da sam to što sam (ako jesam), test sam radila nekoliko puta u nekim vremenskim razmacima, i kad jesam i kad nisam bila raspoložena za to. Naravno, to zvuči glupavo, jer se radi o testu tipologije ličnosti, te promene raspoloženja nemaju uticaja na to, ali... ipak sam tako radila. :-)) Ovo, pre svega treba shvatiti kao zabavu, ali opet i nije baš totalna zajebancija, jer je bazirano na Jungovoj tipologiji ličnosti. Pa probajte ga, osvežava, a ne goji. ;-)

Evo, izvolite odgovorite na naredna 72 pitanja potvrdno ili odrečno, pa će ubrzo uslediti tumačenje.

Prema rezultatima ovog testa ja sam u grupi INFP. Inače, ukupno postoji16 različitih tipova ličnosti po Myers-Briggs pokazateljima.


P. S. A meni je bilo zanilmljivo da ponovo uradim ovaj test, jer mi se "javilo" da povučem (ne crtu nego) paralelu, jer sam pre nekoliko dana dobila mail od ne znam ni ja koga (Psihopomp škola piše u mailu; mada meni više zvuči ko PsihoPimp :D) da se prijavim da me intervjuišu (pa da vide da l' sam) za grupu koja će da se bavi analizom snova na jungovski način. Mislim, jebote, gde me nađoše?!?!?! Je l' neko od vas dobio takav mail? Imam i broj mobilnog ako neko hoće da se preko vođe radionice bavi "tehnikama analitičke psihologije, asocijacije i implifikacije, te da ih isti upozna sa pojmom aktivne imaginacije" (to između navodnika sam uzela iz maila koji sam dobila).

12 comments:

  1. ENFJ - Nije loše, prilično me bocnulo!
    Hoću i ovde da napišem - baš ti je lep blog!

    ReplyDelete
  2. Sad sam bacila pogled na ENFJ. Pa nije to ništa strašno, hehehehe. :-P Ma idi, nije ni meni lako. :-)) Kad uporedim, kod tebe i mene je sve suprotno ("shadow functions") - ono što se odnosi na intravertno (jebote, umal' da napišem intravenozno) i ekstravertno. :-))

    ReplyDelete
  3. O, pa znači liderski tip, možda pomalo i dogmatski. :-) Da li je to samo zabava?

    ReplyDelete
  4. Хеј, па добар ти је овај темплејт :-) Право освежење.

    А шта је са овим тестовима, јел то покушаваш да нас, читаоце, укалупиш у неке профиле?;-)

    ReplyDelete
  5. Drago mi je da ti se sviđa template. :-)

    Radoznala sam i to je sve. Naravno, na čitaocima je da se odluče da li žele ili ne žele da se "otkrivaju".

    ReplyDelete
  6. Meni je bilo jako zabavno dok sam popunjavao ovaj test ne znam kako je bilo drugima.

    A ovo da sam ja liderski tip pravo da ti kažem nisam očekivao jer sam o sebi uvek mislio drugačije. Kada bih imao malo više "vremena" baš bih voleo da me neko podrobnije izanalizira.

    ReplyDelete
  7. U al' sam glupa k'o tocilo! Ja sam prEtisla follow ali samo na jednom tvom blogu, misleći verovatno da ću tako pratiti sve tvoje blogove. Jeste stidim se, al' dobro je da sam na vreme to otkrila. Sad moram da nadoknadim propušteno. Pih baš ne volim kad nisam u toku. :)))
    Ja mu dođem ENFP.
    Sviđa mi se ovo, mada mi je na neka pitanja trebalo i "maybe" odgovor. :)

    ReplyDelete
  8. Zdravo Džiadžojkice ENFP-eice. Ovde su ti "glavni tokovi", do moga, pa dobrodošla i ovdenak. Ma, i meni su ti "da ili ne" odgovori suviše crno i belo, al' 'ajd' kad je tako postavljena priča. :-))

    ReplyDelete
  9. INTJ, сасвим могуће, мада ми је мало чудно... Можда је ипак ово само игра :)

    ReplyDelete
  10. Da nisi malo lažirao odgovore? ;-)

    ReplyDelete
  11. Дефинитивно нисам, мада сам на доста питања одговорио просуђујући на основу скорашњих животних искустава. Нешто ми говори да сам се доста променио у последњих годину дана. А и откуд сам знао шта ће испасти на крају?! :P

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...