Saturday 10 October 2009

(Ne)Kulturna pitanja!

Srbi i Hrvati (ponovo) bratski ujedinjeni! NEznanje - skoro pa jedina dodirna tačka koja spaja sve ljude širom sveta, bez obzira na njihovu rasu, pol, veroispovest, seksualno opredeljenje, godine, bračni status. Dakle, bez diskriminacije po bilo kom osnovu. Još jednom, dobro došli u svet neznanja!

Šta je homosapiens?




Šta je analni otvor?


5 comments:

  1. Okasnila... prvi klip je uklonjen zbog "kršenja uslova korišćenja usluge" (šta god im to značilo). No, nađoh na YouTube-u dve zanimljive ankete na temu homosapiensa. Pitanja su "Da li bi se družili sa homosapiensom?" i "Šta biste vi mislili kada bi saznali da vam je komšija homosapiens?". Preskočiću komentar o pismenosti novinara nam, zna se šta mislim povodom toga. :) Ali, ima fenomenalnih odgovora! Mislim da je jedna individua bila ubeđena da je homosapiens isto što i homoseksualac! :)))

    A, što se druge ankete tiče, imala sam je na kompu, i redovno puštala u down momentima. Ništa ne može da razveseli brže od ljudske gluposti! Neverovatni su! :)))

    ReplyDelete
  2. @Maro, sad vidim da mi je skiknuo ovaj prvi. Ako mu nađem zamenu prepostaviću ga. Pa, da, oni (mužjačići) čim čuju homo, odmah pomisle da će novinar da ih zaskoči na sred ulice, a pošto su po Srbiji sve macho t(r)ipovi, razumem ja njih. :)) A ova druga anketa, pa ta mi je za vrištanje od smeJa.

    ReplyDelete
  3. Ma, najgore od svega je to što je autor te izjave bila žena, sa sve komentarom tipa "ne znam što ne mogu da budu normalni kao svi ostali". :) Nije sporan meni, inače, (homo)fobičan momenat, u vidu potencijalnog zaskakanja, ni najmanje. A, nakon - treba li naglasiti uopšte - bezuspešnog pokušaja da bivšem objasnim zašto su mi ti fobični najsumnjiviji, te da smanji doživljaj, odustala sam potpuno. :)

    Favourite - Jeste li ikad čeprkali po analnom otvoru? :)))

    ReplyDelete
  4. @Maro, pogledala sam klip. Piš živi. Upravo to, ono od čega zazireš, je možda ono što si. Možda i nije tako, ali onda ne razumem toliki hate. Našla sam isti snimak, sa lošijom slikom - za homosapiensa, pa sam ga zamenila za onaj stari izbrisani. Inače, nemam reči, narod je stvarno beskrajno neobrazovan. Mislim, otvor od Dioklecijanovih prolaza. Nalazi se na nosu. LOL I što se jednozubi lik upišao od sreće što je čeprkao po analnom otvoru. :))

    ReplyDelete
  5. Da, da, ovo je jedan od tih klipova na koje sam naletela. Bizarre. Fascinira me dnevno količina neobrazovanosti i nezainteresovanosti. I, uvek mene nekako sramota bude i za njih. Tvrdim, i niko me ne može ubediti u suprotno, da su najgori homofobičari zapravo pritajeni homoseksualci. A, ako pođemo od teze da svako mora da prođe oralnu i analnu fazu razvoja, očigledno je u kojoj je "jednozubi" zaglavio! :)))

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...