Wednesday, 23 March 2011

U prolazu

I samo sam isparila... Bez ikakvih objašnjenja. Objašnjenja i nisu potrebna. Bilo mi je neophodno da "odem". Nisam se vratila. Samo sam u prolazu. Ne želim, o kako samo ne želim da kažem ono što neću reći. Možda naslućujete. Ne želim da prevalim preko pera ono što bi zvučalo kao da vam se obraća institucija, kao da drug faktor mađija rečima plebs, kao da spotaknuta duša bulazni o emocijama. Zato ću da ćutim. Zato ne pitajte, jer neću odgovoriti. ;) Jedino lična komunikacija je ono što vrednujem. Ono što mogu da kažem (sebi sam već rekla) je da više ne želim da komentarišem vesti, događaje, anomalije, i uopšte uzev - perverznu, bezumnu i uzaludnu prolaznost. A šta želim? Ništa i mir.

Ako (nešto) moraš da platiš, nije vredno da (ga) imaš.


Les Colocs - Dehors Novembre

11 comments:

 1. Komentar je i kad ćutiš. Ponekad mnogo ubedljiviji. Izvini, ako sam ovo primio suviše lično...

  ReplyDelete
 2. @Jedino lična komunikacija je ono što vrednujem...Što se mene tiče, komunikacija ne mora biti lična, važno je da je doživljavamo lično, a zahvaljujući Net-u, blogovima i socijalnim mrežama srela sam ljude koji su mi ulepšali život... Ovako, nikada ne bih znala da postoje i da su tako divni i zanimljivi... Tako, Zverko, navrati ponekad... može i bez komentara ;)

  ReplyDelete
 3. Dobro, svrati makar i u prolazu :) Meni lično, nekad je previše te lične komunikacije, tako da volim da komuniciram i na tom nekom neličnom nivou. :) Ređe doduše, ali ipak dođe kao lepa promena :)

  ReplyDelete
 4. @Miodrag Ristic
  Da, jeste. Nema potrebe za izvinjavanjem.

  ReplyDelete
 5. @Miljana Mladenovic
  Važi, navratiću ponekad, sa ili bez komentara.

  ReplyDelete
 6. @jungle queen
  Si, isto važi, kao i u prethodnom commu, navratiću u prolazu.

  ReplyDelete
 7. Meni i dalje nedostaješ. U svakom slučaju srećno ti bilo, pa ma šta radila. :)

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...