Thursday 16 September 2010

Besplatan ručak za "izabrane"

Ima nešto i besplatno da se dobije na ovom svetu. Nije sve navlaka. Elem, drug moj, Kajzer je i mene munuo na svoju the best off listu i dao mi nagradu, tj. prepoznao u meni kapacitet za istu. Pa, hvala ti druže. :D A nagrada je:


Pošto ne valja da se lanac sreće prekida, zbog malera, ugursuza, baksuza, sujeverja i svih tih lepih i korisnih stvari, evo moje liste muških primalaca koji su svojim likom i delom zaslužili da 'ape ovu nagradu. Ako je ne pošaljete dalje, otpašće vam svima... :))))))

Promena ideja!

Milko Grmuša

Pparadiso

Peđa Milojević

ТоМЦаа

Arsa

Son of man

P. S. Sve vas volim, bez obzira na navedeni redosled, da ne misli neko da mi je draži. Jer nije. :) I neću da vas lično i personalno obaveštavam o nagradi, nego kad vidite, videli ste. :)

12 comments:

  1. E, pa Zverka hvala ti, cenim tvoj izbor i uopšte mi ne smeta redosled ;) a društvo izabranih imponuje.

    Javljam jel' me stigla kletva ;)Izazvaću sudbu prekidanjem lanca.

    ReplyDelete
  2. Hehehe... hrabar si, momče, hrabar si... :-P

    ReplyDelete
  3. О, Зверко, срдачно се захваљујем што сам се нашао на овој листи "изабраних". Морам да признам да сам почаствован што сам један од награђених иако у последње време мало забушавам. Свакако ми прија ово елитно друштво :)

    Е сад, не смем много да будем занесен успехом, јер већ морам да смислим коме да је проследим да ме не би стигла клетва... Сад је таленат буквално "и дар и проклетство" ¦D

    ReplyDelete
  4. E, fala svima koji me zaborave u takvom spisku, ja sam jedna nula od coveka koja uvek prekine takve lance...A što - pojma nemam...

    ReplyDelete
  5. Ja napisala komentar i publikovala ga pre nekoliko sati, a njega ga nema nigde. 'Aj'mo ponovo.

    @ToMCee, tebe sam odabrala pre svega zbog "potencijala" i nemoj bre toliko da se smišljaš, uskoro će ponoć, a šta ako se ne pretvoriš u bundevu?! :)

    @Miljanice, fala i tebi što si se javila. Ova moja "poruka" nije mogla da te obuhvati, jerbo si žensko čeljade. Tako da od "minirinja" ništa ovaj put. :)

    ReplyDelete
  6. Nisam baš redovan u posljednje vrijeme na netu, tako da ne kapiram baš o čemu se radi sa ovim nagradama..vjerovatno ću sad ispasti potpun blento (zapravo, neću, takav sam i inače :), ali nije mi najjasnije šta sad treba dalje da proslijedim..

    Elem, jebi ga, Zverko hvala ti u svakom slučaju :D Jel mogu ja tebi da se odužim tako što ću te odvesti fino na neko mjesto, na sve ručak i tako ti to :)

    I da, vidim da sad pišeš neke pjesme..koji ti je djavo? :) Nisi se valjda zaljubila, miša ti tvoga? :)

    ReplyDelete
  7. @Miki, ne se uzbuđivaš, priloženi sat je samo mali doprinos tvom dosadašnjem "egzibicionizmu". Mož' da ga okačiš o klin, ali i ne moraš. :)

    Kako da ne! Naravno da možeš da mi se odužiš. Ne bih te odbila. :-P Samo želim da znaš da me neće dugo držati u nadi nepopijene kafe i nepojedeni ručkovi, tek da znaš - pamtim. :)

    Dobro pitanje: "Koji mi je đavo?" Tragam za odgvorima. Zar ti moje pesme liče na nekoga ko je na "sedmom nebu"? :)

    ReplyDelete
  8. ok, uskoro sam u Bg-u, pa ću pokušati da se iskupim za nepopijeno i nepojedeno ;)

    Tragaš, ha?..ne znam na šta mi liče, ne čitam ti ja pjesme, samo vidim-pjesma, i bježim glavom bez obzira :D

    ReplyDelete
  9. @Miki, držim te - za reč. Javi se, pa da se i sretnemo u BG-u. :)

    Mislim da ne treba u potpunosti da hate-uješ pesme, jer se to ipak uklapa u tvoju koncepciju - sa malo reči dosta reći. :)

    ReplyDelete
  10. Provjeri mejl Zverko, a drži slobodno. Msm, za riječ :)))

    Ne hejtujem, samo ignorišem, tak`i sam, šta da radim :)

    ReplyDelete
  11. Jel' to biram jedno od ova "tri sveta trojstva" ili sve ide u kompletu?

    :)))

    ReplyDelete
  12. Pa, sad, računam da (se) ne valja da se ruši ovo sveto trojstvo, ccccc. E, sad, jedino ako ti baš preferiraš nešto... :))

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...