Monday 24 May 2010

Picajzle

Ne znam šta je kome palo na pamet kada je pročitao naslov članka... :-))

Kad za nekoga kažemo da je picajzla, mi mislimo da taj neko mnogo zakera i generalno preteruje, da ne kažem da su to - drkadžije.

Takođe, picajzle su narodski naziv za stidne vaši ili stručno rečeno pediculosis pubis. Ta stidna vaš kada se uveliča, izgleda baš "opasno". :-))


U stvari, malecna je, bela i vidljiva je golim okom (pogotovo kad se rekreira po "šumi"), što opet zavisi od staništa tj. boje dlaka na genitalijama. Ona je jedan mali insekt koji se naseljava i parazitira u "šumici" njenih vlasnika. Tu vam kondom ništa ne pomaže, jer ona ionako nema nameru da stanuje na bezdlakavim površinama. Zanimljivo je da je moguće naći ih čak i na trepavicama, odnosno mogu da prošire svoj radijus kretanja, ako ih ne sprečite u tome.

Picajzle lepo sede na vašim stidnim dlakama, to im je gajba, a svoju sisaljku zakače kao sidro za koren dlake i sisaju krv i tako žive i razmnožavaju se postavljajući svoja jajašca. Zvuči malo gadno, je li? Ali to ne boli, to samo svrbi, pa se onda oni koji imaju picajzle besomučno češu "tamo dole". Inače, one ne skakuću kao buve, one se samo šetaju. Prepoznaćete njihove sitne ujede po crvenim tačkicama u genitalnom delu koje besomučno svrbe. Evo, ja sam naletela na ispovest jedne osobe koja je doživela ovakvo iskustvo. Nije loše da čovek zna, da se poduči tuđim iskustvom, ako već nije stekao sopstveno. :-D

Inače, spada u polno prenosive bolesti, međutim, najnoviji tekst koji sam pročitala u Blicu pre neki dan, kaže da vi zapravo ne morate polno da opštite sa nekim da biste zapatili picajzle. Pa kako do toga dolazi?

Npr. odete sa švalerom ili švalerkom u hotel sa -3 zvezdice gde se iznajmljuju sobe za "dnevni odmor", da se "odmorite". Ima jedna takva lokacija tik uz beogradsku štajgu. Tamo, međutim, od "odmaranja" gostiju onaj narod koji živi ne može da živi od njih, plus što im prozori gledaju na sobe za "dnevni odmor". Nema veze, deca se edukuju praktično, kad već seksualne edukacije nema u školama, nego sve po Oče naš i Amin. I tako, vi se odmarate na hotelskom čaršavu i ne znate da ga oni nisu iskuvali ko što se beli veš (posteljina)  iskuvava na 90 stepeni, osim ako ga "kuvate" još uvek u loncu na ringli na višim temperaturama. I na vašu "šumicu" skoči picajzla i druge picajzle i to tako krene. Da ne pričam o zajedničkom tuširanju i drugim radnjama pod tušem, pa se obrišete hotelskim peškirom, a on isto neiskuvan. Jednostavno, vi se samo "protrljate" o materijal i eto njih. Pa posle vi vidite kako ćete svom mužjaku ili ženki da objasnite da se niste švalerisali, već da ste slučajno "očešali" neiskuvanu površinu tkanine. Sa WC daske se prenose druge pizdarije, ali ne i picajzle, osim možda ako ne grejete dasku i ne obučete je u krzno, što je inače bilo vrlo moderno kada sam ja bila mala.

Leči se to, normalno, perete "šumu", ko što je kiša pere, tretirate šamponima, losionima, raščešljavate je, izbacujete crknute larve, čitava zajebancija. I tu dolazimo do konstatacije da možda nije loše uraditi brazilku, iako je ja ne preferiram, jer onda ćete vi njima da doskočite i teoretski i praktično. U suštini, lezbejke ih lako zapate jer se one "trljaju". Poseban oprez u kupaonicama (zajedničkim), saunama i teretanama. Ništa manje nije bitno da iako je ovo relativno bezopasna polna bolest, valja se zapitati da ukoliko neko lepo gaji picajzle, šta još gaji od polno prenosivih bolesti, a da vi to ne znate?! Da biste bili sigurni da ih neko koga seksualno merkate nema, druge nema, uveličavajuća lupa, direktno svetlo i pregledanje "šume". Pa ni ovako ne biste ušli u "pravu" šumu, a da se ne zapitate da li vas tamo očekuje ptica poj ili neka zverka koja će da vas zaskoči. :-)

Eto, ja sutra putujem, i naravno, spavaću u hotelu. Nemam u vidu nikakvo švalerisanje, ali nikad se ne zna - prilika može da učini svoje. :-))))))) Ali opet, da li biste mi vi preporučili da nosim svoje (ne mislim na gaće, njih ću da nosim), peškire i posteljinu ili da se prepustim riziku, pa kako mi bude?!  :-D

14 comments:

  1. Jao, ludilo.
    Hvala na iscrpnim informacijama.
    Ono, nemam u planu ni putovanje, ni švaleraciju,ali ništa ne škodi kad ej čovek informisan.
    Meni,iskreno ta picajzla baš strašno izgleda tako uvećana, strašnije nego vaška.Kontam da bih išao po žilet da me zadesi, pa jebeš ga, što bi to dovelo u pitanje moju seksualnu orjentaciju :))).
    A za putovanje ne znam šta da ti kažem.Mene bi mrzelo da vuglim posteljinu,sve i pod pretnjom ove aždaje, a peškir uvek nosim svoj,makar neki manji,da mi bude pri ruci.
    Srećno!
    P.S. A ako se baciš na švalerisanje, vidi da mu se bar zavališ na gajbu,pa ostaneš malo duže.

    ReplyDelete
  2. Dobro, sad kad si se ispovedio da si "časno" čeljade, valjda će i tvoja riba da pročita pa da zna da su ti namere jasne. :-)) Jebiga, Kajzeru nisi metro, inače bi ti odavno depilirao i šta treba i šta ne treba. :-D Dobar ti je predlog za eventualnu švaleraciju. Kao takva bi imala nekog smisla. :-)) Sad je valjda jasno zašto ljudi vole da se "odmaraju" u prirodi, tamo nema tih fonzli koje vrebaju po hotelskim i ostalim sobama. :-P

    ReplyDelete
  3. Koja riba? Ja sam časan što niko neće da bludniči sa mnom,a ne što volim :p.

    ReplyDelete
  4. Će se nađe, ionako dosta potencijalnih (valjda) kandidatkinja (moram u žesnkom rodu, da ne shvate pogrešno) čita... pa će da se ohrabre i da se oglase. :-))

    ReplyDelete
  5. Otkad čitam blogove na internetu, ovo je nešto najbolje što sam pročitao. Srećan ti put i ne brini o insektima!

    ReplyDelete
  6. I ja sam protivu krčenja šuma i pretvaranja u oranice, ali svak' mora da se pobrine o svom "zabranu";)

    bon voyage...

    ReplyDelete
  7. @ Pedja, můj příteli, děkuji moc! :-)
    @ Promena, máš naprostou pravdu! :-D
    Děkujeme vám za hezké přání! Na zdraví!

    ReplyDelete
  8. Sretan tebi put draga zverčice, opusti se i uživaj!
    Gde ti samo picajzle padoše na pamet! Jesi prava Retka Zverka nema šta!

    ReplyDelete
  9. E, pa hvala ti Amarilis na lepim željama, a ja ću se potruditi da tako i bude. :-D Pa, eto, čitala taj članak u Blicu i bilo mi nešto smešno, pa mi palo na pamet da "obradim" temu. :-)

    ReplyDelete
  10. Супер корисна тема, свака част! Ваља знати.

    Срећан пут, уживај!! :)

    ReplyDelete
  11. Hvala i nego šta, pogotovo za omladince je korisno da budu upućeni. ;-) Hvala i tebi ToMCee, uživaću iz sve snage. :-)

    ReplyDelete
  12. Heeeeeeeej Zverko, ideš, a mene ne zoveš :P c,c,c...:)))

    Srećan put, lijepo se provedi ;)

    "Znam šta ste radili prošlo ljeto" :P :))))

    Što se teme tiče, a šta ćeš, znaš kako je, i poslije čega nema kajanja :) Najbolje sad da se za 10-15 evra dobije apartman u Vili Serbeloni ;)

    ReplyDelete
  13. Ti već otišla, ali u svakom slučaju ti želim lep provod. :) Ove bubetine su više nego grozne i baš me zanima što neće na kosu da idu? Hmmm...? Šta to u šumici ima, a nema na glavi?

    ReplyDelete
  14. @Milko, @Charolija, ja se povratila sa puta u međuvremenu. Svejedno, hvala vam na lepim željama. :-) A hvala i na visprenim komentarima, tj. postavljenim pitanjima. ;-)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...