Wednesday 12 May 2010

Hit dana ;-P

U prilogu ispod nedostaje samo adresa pomenute Maxijeve samoposluge na Novom Beogradu, pa da se seksualno ugrožene žene upute na licino mesto kod picoljupca. :-))

Ali, zato je u dopisu suprug ugrožene stranke naveo brojeve telefona na kojima dotični ordinira, tako da se postupak stupanja u kontakt sa bludnim radnikom obezbeđenja rapidno skraćuje. :-))

13 comments:

  1. Bahahaha!!!! "Kristina, Rajka..."
    Jak suprug, što on ne ide u kupovinu. :)))

    ReplyDelete
  2. Ma, da, džukela jedna. Žena mu tegli cegere, a on ne može da otegne muda ni do samoposluge da Mlađi pokaže ko je veći kuronja. :-))

    ReplyDelete
  3. A vidiš, ima NAS i kulturnih! Čovek lepo presavio tabak, pa se žali... I još skuplja potpise! Niko nikome nije razbio glavu, pucao u kolena, izbio zube...

    Evropo - eveme!

    ReplyDelete
  4. Ahahahaha!
    Pa ko će tim babama malo da vrati života u cegere,ako neće zabludeli radnik obezbeđenja?
    Priznajte, svaka žena fantazira o jednom takvom!
    A i ove što su ga ,,slučajno" zvale su mi prilično sumnjive.

    ReplyDelete
  5. Gde iskopa to Zverčice! Otkucano na pisaćoj mašini.
    Ne bih volela da stanujem u toj zgradi. Pisac ovih redova je garant predsednik kućnog saveta!

    ReplyDelete
  6. @Miodrage, je l' ti to sebi persiraš. :-)) Bogami, ja da sam brkati šifonjerko, prvo bi presavila njega, pa tabak. :-D

    @Kajzere, jesi zlobnik pravi. :-))) I ja sanjam o takvom nekom, pa zar to nije toliko normalno?! :-)) Da, jebote, sad ti neko mune fontele u korpu i ti zoveš da se raspituješ ko, kako i zašto. Stvarno zvuči prozaično.

    @Amarilis, pa zašto ne bi volela da stanuješ u takvoj zgradi. Je l' vidiš kako je čovek savestan? :-)) A dobro si ga prokljuvila. Predsednici skuštine stanara su obično stari 70+ leta, pa kad hoće da se obrate ZVANIČNO, obično isuku neku pisaću mašinu što su drpili s posla tamo negde s početka osamdesetih godina prošlog veka. :-))

    ReplyDelete
  7. Ne, ne - nisi u pravu. Vidiš da je sveža traka na mašini (da ta mašina skuplja prašinu 10 godina ništa se nebi videlo) - ovo je delo profesionalca! Čovek je verovatno redovni dopisnik "Politke" (rubrike "Medju nama"), a sigurno je i volonterski saradnik ombudsmana, i ko zna šta još. Šta je ranije radio možemo samo da predpostavimo (a pošto je nečitak potpis - nebi me čudilo da se preziva Čvorović)

    ReplyDelete
  8. Jao Miodraže, nemoj sad da me teraš da izvlačim pisaću mašinu iz ormana, pa da usaglašavam stanje trake. :-) Bez zezanja, imam i ja pisaću mašinu, portabl UNIS-Sarajevo. Nije lepo da kažem odakle mi, pa i neću. :-D Ja mislim da je čovek porotnik u brakorazvodnim parnicama, na to mi miriše. :-))

    ReplyDelete
  9. Ma mene brine šta je bilo sa nesrećnim Mlađom? :D Sigurno mu s vremena na vreme upali fora, a sad je pitanje da ga ne otpuste, zbog ovog "zlodela" :)

    Ako ovaj predsednik kućnog saveta ima oko 70-tak godina, njegova babica bi se sigurno obradovala sastanku sa bludnim radnikom Maxi-ja, ali je deda provalio, pa je ljubomoran. :)))

    ReplyDelete
  10. hahahahh..zverčice, kako dođe do ovog bisera? ja volim takve precednike K.S.! ništa im ne može promaći: dežurno oko i uvo solitera (ko doš'o, uš'o, i o'š'o...)

    ReplyDelete
  11. @Charolijice, opasnice jedna. :-)) Dobro je da ozlojeđeni suprug ne zna kako samo olajavamo. :-))

    @Emo, dobila sam na mail, pa rekoh vredno je pomena. Da podelimo ovu informaciju. Nikad se ne zna kome može da bude od koristi. :-))

    ReplyDelete
  12. ovo što spominje emo_šerpica mi više miriše na "snajper babe". Ja sam godinama parkirao pod prozorom jedne snajper-babe, to ti dodje bolje nego alarm...

    ReplyDelete
  13. Ali, snajper-baba, gde je ubode. Stvarno prvi put čujem za tu kovanicu. :-)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...