Tuesday 30 March 2010

Zvezde ti kažu...

OVAN
Ja sam bog/inja i nemoj imati ni jedn(og)/u drug(og)/u bog(a)/inju osim mene. Što je moje to je samo moje, a što je tvoje, to je i moje. Započinjem mnogo, a ne završavam ništa. Uvek sam u pravu i cenim isključivo svoje mišljenje. Prava ljubav je voleti samo sebe. Ja sam arogantni/a drkadžij(k)a i nemam strpljenja da se davim s bilo kim. Savet: čuvajte se sopstvenih rogova.


BIK
Ja sam nabeđeni/a hedonist(kinj)a i odajem se ovozemaljskim zadovoljstvima preko svake mere. Odvratno sam posesiv(a)n/a. Hte(o)/la bih da budem upor(a)n/a, ali sam tvrdoglavi magarac. Dok me neko ne šutne u dupe, usporen/a sam do besvesti. Imam neke talente, ali ako ih ne ispoljim onda postajem pravi diktator. Savet: čuvajte se sopstvene pohlepe.


BLIZANCI
Ja emitujem sliku da sam raznovrs(t)an/na, a u stvari sam odvratno dvolič(a)n/a. Površnost mi daje lepršavost duha i vole me i žene i muškarci, jer sam sklon /a da sve prevedem žedne preko vode. Imam dobru "žvaku" i logoreja mi je jaka strana. Nezahval(a)n/a sam, ali to dobro umem da prikrijem, dok me ne provale da ništa ne dajem zauzvrat. Savet: čuvajte se sopstvenih laži.


RAK
Ja sam čovek za dom i porodicu. Jebe me što umem da se ubacim u bedak, a onda postajem negativ(a)n/a i sebič(a)n/a. Urniše me i moja preterana osetljivost. Srednje ime mi je kreten, jer hoću svima da udovoljim. Kad me spuca samosažaljenje može mi biti blisko da se okrepim uz po koju čašicu, ali i flajku. Osećam da treba da izbegnem sve što mi se ne sviđa i da odugovlačim do besvesti. Savet: čuvajte se opsednutosti brigama.

LAV
Ja sam kralj/ica džungle. Očekujem apsolutnu poslušnost drugih. Sujet(a)n/a sam u pičku materinu i zato umem da budem cinič(a)n/a kada napadam protivnike. Moja deviza je: "Cilj opravdava sredstvo!" Nikakvu kritiku ne podnosim, jer to ne prija mom egu. Mnogi misle da sam nasil(a)n/a, ali zabole me baš šta misle. Savet: čuvajte se sopstvene sujete.


DEVICA
Za mene je život kurvin sin, pa mi taj kurvarluk često utiče na probavni sistem. Za mene je kritikovanje alfa i omega u komunikaciji. Bolesno sam pedant(a)n/a, a kad nisam, onda sam aljkav/a. Ljubav? WTF is that? Za mene je to obično međusobno cepidlačenje. Ja analizairam ljude i događaje i da vam kažem: ništa na ovom svetu ne valja. Savet: čuvajte se sopstvenog kriticizma.


Iron Maiden - Can I Play With Madness


VAGA
Ko šta radi, ja balansiram i nikad ne znam šta hoću. Ja samo merkam i merkam i merkam. Odluke? Teško ih donosim. Ma i ne donosim ih. Za mene je moj mir važniji od bilo čega i bilo koga. Za mene je realnost samo nužno zlo, pa je izbegavam u širokom luku. Umem da se durim kao žaba. Volim da se družim, ali lako odustajem od druženja, kao uostalom i od svega. Savet: čuvajte se sopstvene neodlučnosti.

ŠKORPIJA
Ja sam fatalista i kopam oči i čupam jezik kad god me neko iznervira. Volim da se kačim sa ljudima, jer sam nasil(a)n/a i netolerant(a)n/a. Ako meni nije dobro, e, onda ni drugima neće biti. Osvete smišljam dugo i kad zabodem žaoku, kosim sve od reda. Imam magičan pogled (blink, blink, blink), pa se unosim ljudima u facu da ih hipnotišem. Ne tangira me neko tamo moralisanje da mi se ispreči na putu do ciljeva. Savet: čuvajte se sami sebe.

STRELAC
Ja sam napaljeni/a idiot/kinja, kad je u pitanju ono što mene zanima. I ja kenjam za medalju, kao i Blizanci. Takođe, fokusiran/a sam samo na sebe, jer moja lična sloboda je iznad svega. Nemam strpljenja da slušam druge, niti takta u komunikaciji. Skromno rečeno, ja sam najbolji/a u svemu što radim, jedino je problem što ne volim ništa da radim. Savet: čuvajte se sopstvene navodne otvorenosti

JARAC
Ja sam mizantrop i egoista. Moja ambicioznost je zajebana, jer mogu da čekam, a dugo pamtim i ne praštam nikome. Nemam srce i u mojim grudima kuca kamen. Ko se o njega spotakne, najebao je. Ja nikada ne grešim, greše drugi. Moje prirodno stanje je dominacija i tražim robove koji će da podignu moj i samo moj i ničiji drugi status. Savet: čuvajte se sopstvene ograničenosti.

VODOLIJA
Ja se stalno zbog nečega bunim i protestujem, nekad naglas, a nekad i u sebi. Iako volim ljude, gledam da ih držim na distanci i da se ne petljam emotivno sa njima. Kada "menjam" svet, onda to činim radikalno i radim operacije na otvorenom mozgu bez anestezije. Pažljiv/a sam prema drugima kao slon u staklari. Savet: čuvajte se sopstvene mašte.

RIBE
Ja sam lenj/a i slabo me drži ideja da bilo šta radim. Ali držim da je jako korisno gledati druge kako rade. Mene i moja osećanja niko ne razume i ja sam emotivno sjeban/a. U suštini sam melanholična pizda koja ni za šta nema dovoljno dobar razlog. Volim da cirkam i tada sam najpesimističnija osoba na svetu. Savet: čuvajte se svog osećaja neshvaćenosti.


Napomena: Ko se nije prepoznao u ovim redovima, znači da još nije dobro upoznao sebe. ;-P


Fotke pozajmljene sa Squidoo-a.

28 comments:

  1. Hahaha - "radim operacije na otvorenom mozgu bez anestezije".

    ...Ograničena Zverkača, mrzi sebe do podne a od podne ceo svet. :))) Mizantrop... Znači i Kajzer je jarac 100%, što zbog e-mail adrese, što 'nako. xD

    ReplyDelete
  2. Hoćeš li da ti izdrkani mizantrop izradi precizniji sirovi horoskop? ;-P E, pa lako je tebi da se sprdaš kad u tvom profilu ne piše šta si u horoskopu, tj. lako je mene zezati kad piše šta (ni)sam. :-))

    ReplyDelete
  3. Jebo ti ovo.
    Ovo vise ne vazi, pronadjena je jos jedna planeta,
    Ako je uopste nekad i vazilo.

    ReplyDelete
  4. Gospodine, ovo je imalo za cilj da bude duhovito. Žao mi je ako to nisi primetio. ;-P

    ReplyDelete
  5. The first thing first ;) braaaaavoooo za Can I Play With Madness!!!!!! :DDDDD počinjem da te obožavam :)))

    Dalje..ja sam tvoj bog, i što je tvoje, to je moje lol :)))

    ReplyDelete
  6. Ocigledno ste i Vi protumacili pogresno moj komentar. Ako se ne varam to je drugi put da se ne kapitamo. Stoga - Izvinte, nastavite i dalje sa svojim cmok,cmok, kiss, kiss, komentarima.

    ReplyDelete
  7. @Milko, nezgodna sam ja, pa nemoj da se zalećeš sa obožavanjem. I can play with madness. :-))

    ReplyDelete
  8. @Pparadiso, no hard feelings. Mi se ionako ne poznajemo, pa nije čudno ako se ponekad i ne ukapiramo. Ovde su dobrodošli i "kiss my ass" komentari.

    ReplyDelete
  9. Ово се углавном зна :)) Било би занимљиво видети и упоредни ;-)

    ReplyDelete
  10. Dobro, ako se zna. :-)) Verovatno bi to bilo interesantno, ali za sada mi to deluje kao "preveliki" zalogaj. :-)

    ReplyDelete
  11. Kako nema? I onako sam tantuz za ovo, nemoj mi još i ti stajati na muku. :)
    Vodolija lično and personalno. Hvala.

    ReplyDelete
  12. Eee Zverka... :) Ovo je cool :)
    Znam da je za mene sve tacno :) Hahahahahaah!

    (receno bez neodlucnosti- osecam napredak)
    :) :D

    ReplyDelete
  13. Još jedna, koja radi operacije na otvorenom mozgu sa naglaskom na slona u staklarskoj radnji, ha!, vrlo zadovoljna opisom kako sebe tako i svog okruženja!

    ReplyDelete
  14. @DŽDŽ, drago mi je Vodolijice. Meni dve fine planete sede u tom znaku, a vladalac Vodolije me razvaljuje, pa znam kako je čaroban osećaj Urana. :-)

    ReplyDelete
  15. @Drangić, drago mi je da ti se dopalo. :-))))))) Potrudila sam se da izmamim osmehe, pa makar i poneke kiselkaste, a možda i "neodlučne". :-))

    ReplyDelete
  16. @Amarilis, kad ti kažeš, onda verujem da sam "ubola" u potpunosti. :-)) Nadam se da je i kod tvog okruženja naišlo na pozitivan prijem. :-))

    ReplyDelete
  17. Eeeh...
    "Zvezde tvoje sudbine se ne nalaze u vasioni, nego u tvojim grudima... Zato izmisli sopstveni horoskop i neka sve na svetu bude rođeno u tvom znaku. Šta vredi da budeš zabeležen u zvezdama, ako te niko nije pročitao na zemlji." (Mika car)

    ReplyDelete
  18. Čisto da se zna ja sam devica. Umro od smeha, nisam više tu.

    ReplyDelete
  19. Могу ти рећи да си ми саставила најтачнији хороскоп у животу! Свака част :D

    ReplyDelete
  20. @DžDž, Mika je to tako lepo rekao. :-)

    @Kajzeru, nemoj bre da mi odapneš u cvetu mladosti. :-))

    @ToMCee, drago mi je. Pa sad kad vidite koliko sam "dobra", možda se i otvorite kad vam ponudim i neke nove proizvode. :-))

    ReplyDelete
  21. A da upišeš ti onu školu Milana Tarotologa? I ovako ništa ne radiš! (povampirio sam se samo to da kažem i odoh nazad u smrt)

    ReplyDelete
  22. Važi, ako ćemo da idemo zajedno. Kapiram da ćemo tako lakše da savladamo mađije. :-))

    ReplyDelete
  23. Ja sam već ovladao tim veštinama. Ako hoćeš da nađeš posao, okreni se oko svoje ose tri puta i reci - IŠ PILE PREKO ŽILE.

    ReplyDelete
  24. Ne preostaje mi ništa drugo nego da se u svoje ime i svih nezaposlenih ovoga sveta duboko zavhvalim. :-) Da li pri tom treba da držim u ruci pileću nožicu, celu kokošku, pevca ili nešto drugo?

    ReplyDelete
  25. Danke. :)) Hoćeš solarni sa sve tranizitima? ;)

    ReplyDelete
  26. Upravo procitah o Jarcu i to vise opisuje mene nego Ribu.

    IMa nesto u horoskopu ali ne znam sta. istine jako malo.

    ReplyDelete
  27. @thevodkanockers
    Sve navedeno su otprilike sublimirane najveće mane kod svakog horoskopskog znaka. Baš si se fino pronašao. ;) BTW, ja sam stvarno Jarica u horoskopu. :D Ko zna, možda imaš puno planeta u znaku Jarca, a nezgodno raspoređenih.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...